Odmevi

Delavnice


Vrtec

Hvaležna sem za to delavnico. Šele zdaj se pravzaprav zavedam, da sem močna ženska.

Delavnica se mi je zdela na trenutke čustvena in zelo zanimiva. Razmišljati sem začela o stvareh na drugačen način, pridobila sem odločnost, na kateri bom morala še delati. Dobila sem tudi potrditev, da opravljam svoje delo s srcem, da je moje poslanstvo vzgojiti otroke v samostojne odrasle osebe. Vidim, kako je vzgoja mojih staršev vplivala na mojo osebnost.

Spoštujem sebe in se znam imeti rada. Če se znaš imeti rad, te imajo radi tudi drugi. Šepet Srca = lepši svet.

Končno sem videla sebe tudi od znotraj. Groza, sem to jaz? To čutenje sebe me je zgrozilo in opogumilo.

Hvaležna sem vam, da ste mi pokazali moč v meni!

Odprto srce in smeh na obrazu odpre srca do drugih ljudi.

Počutim se svobodno. Presenečena sem nad svojimi občutji. Prišla brez občutij, odšla z neverjetno energijo. Ta trenutek sem srečna.

Bolj odločna, samozavestna oseba sem po tej delavnici.

Sproščeno, nazorno podajanje. Na začetku sem bila zadržana, kasneje sem se sprostila in uživala.

Vedno odidem pomirjena/umirjena sama s seboj iz delavnice.

Srečala sem samo sebe. Odprle so se mi rane, za katere sploh nisem vedela. Sklenila sem, da še danes začnem s pisanjem dnevnika, saj res potrebujem najboljšega prijatelja.

Prijetno počutje, večja samozavest, sprememba pri sprejemanju drugih ljudi, dopustitev, da tudi drugi kdaj razvajajo mene.

Delavnice so mi bile zelo všeč. Veliko sem se naučila in sprostila. Delavnica mi je dala veliko in Melita mi je dala veliko, res veliko. Želim si, da bi naslednje leto delavnico ponovili. Z veseljem bi se je udeležila. Hvala ti, Melita.

Veliko stvari sem po sili razmer predelovala v sebi v preteklosti. Vendar so mi dale te delavnice vedenje in moč, da sem na pravi poti. Poti, ki vodi v osebni mir, iz katerega lahko črpaš svojo energijo in veselje do življenja, ki jo rada delim tudi z drugimi.

Začela sem opazovati in čutiti sebe. Sedaj lahko vidim tudi druge.


Osnovna šola

Takšne delavnice bi morale biti obvezne za vse ljudi, ki delajo v šolstvu, tako kot je obvezna diploma oz. strokovni izpit. V šolah bi bilo treba uvesti predmet za učence, kjer bi izvajali tovrstne delavnice. Mislim, da po tem šole ne bi potrebovale vzgojnih načrtov. Hvala.

Toplo priporočam delavnico tistim ljudem, ki še niso uspeli odpreti svojega srca.

Na delavnici so mi bile najbolj všeč praktične vaje. Pogled na življenje, ki ste nam ga posredovali, bi sama vključila v redni program, saj naši učenci živijo v tako drvečem svetu, da na vrednote, ki nas navsezadnje ohranjajo pri življenju, pozabljajo, jih ne občutijo.

Že po prvem delu sem imela občutek, da se me je delavnica  (vaja oče-mati) zelo dotaknila. Jokala sem in sprala bolečino iz sebe. Velikokrat se spomnim  nasvetov, ki jih uporabim v dani situaciji. Hvala!

En preprost hvala za toplino, pozitivizem, predano nam znanje. In za strast, ki jo kažete do svojega dela. Hvala za nove izkušnje!

To, kar sem slišala tu, pa morda še kaj o odnosih, bi morali slišati tudi učenci. Morda bo svet tako hitreje lepši in bolj poln zadovoljnih ljudi.

Super! Končno iz teorije v prakso. Žal je bila skupina malce neprimerna. Mogoče bi bilo boljše, da bi se prostovoljno prijavile osebe, ki bi želele sodelovati.

Zanimivo, razmišljujoče.  Se dotakne lahko vsakogar.

Delavnica pomaga poiskati samega sebe, da se začneš zavedati svojih napak in da vzameš življenje v svoje roke.

Delavnice so mi bile všeč – življenjske, realne. Pravo delo se šele začenja. Upam, da mi bo uspelo.

Še bolj me je spodbudila, da moram spremeniti sebe, ne drugih okoli sebe. In da delam majhne korake v tej smeri.

Delavnica mi je dala potrditev, da delam prav.

Zelo intenzivna delavnica, vendar bi si želela, da bi potekala v krogu ljudi, ki bi jih lahko izbrala. V meni je prebudila veliko razmišljanja. Hvala.

Delavnica mi je bila zelo všeč, saj me je spomnila, da sem nase malo pozabila. Opomnila me je, da moram najti čas za delo na sebi.

Pogled vase, začetek razmišljanja, da se moram imeti rada in da si dovolim ŽIVETI z vsem, kar imam in si želim. Hvala vam za pozitivno energijo, za razmišljanje.

Posebno se me je dotaknila vaja Moje mesto v življenju. Nikoli nisem o svojih razmišljala na ta način. Videla sem staro mamo, ki stoji za menoj.

Imela sem čas za razmišljanje o sebi in svetu okoli sebe. Naučila sem se biti odločnejšča, več hrepenenja po naravi.

Zelo mi je bila všeč srčna koherenca, saj se edino tako sprostim in pozabim na vse. Vaja, govorjenje-poslušanje, ki smo jo delali, je super! Take vaje bi delala z ljudmi vsak dan, da se malce zamislijo, kako je grdo ignorirati!

Mir, tišina, zbranost … to potrebujemo. Tudi jaz. Upam in želim, da nam bo v kolektivu in v življenju, po teh izkušnjah, lažje. Hvala.

Všeč mi je bila tematika, ki je posegla v našo globino in nam dala pogum, da smo začeli razreševati določene blokade, probleme, strahove in o njih razmišljati brez strahu!